nafs.gr – Το Ελληνικό blog για τη Ναυτιλία στα Ελληνικά

Το ναυτιλιακό περιοδικό ΝΑΥΣ που οι περισσότεροι γνωρίζετε και εμπιστεύεστε εισήλθε στην 3η δεκαετία της ζωής του όντας το βασικότερο ίσως μέσο ενημέρωσης

μιας πλειοψηφίας αναγνωστών που ασχολούνται με τα ναυτιλιακά δρώμενα.

Το ΝΑΥΣ αφουγκραζόμενο τις απαιτήσεις των καιρών εξελίχθηκε σε ένα εξειδικευμένο ναυτιλιακό τεχνικό περιοδικό με μεγάλη κυκλοφορία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η μέχρι σήμερα ιντερνετική μορφή του ΝΑΥΣ κλικάρει στο όνομα nafsgreen.gr μία εξειδικευμένη τεχνολογική ναυτιλιακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά την αγγλική γλώσσα για την επικοινωνία με το πολυάριθμο κοινό της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό που έλειπε μέχρι πριν από λίγο καιρό από το ΝΑΥΣ ήταν η ελληνική ιντερνετική μορφή του. Ένα κενό που αφενός εμείς εντοπίσαμε και αφετέρου εσείς ζητήσατε να το καλύψουμε. Και το κάναμε... αλλά η ονοματοδοσία αυτού του εγχειρήματος δεν έλαβε υπόψιν της, ως όφειλε, την ψυχή των προσπαθειών μας και το θεμέλιο όλων των ενεργειών μας: Το ΝΑΥΣ.

Επιμένοντας στη λεπτομέρεια πιστεύουμε ότι το όνομα ενός δρόμου, ακόμη κι αν αυτός είναι ο κεντρικότερος ή ο πλέον συμβολικός για τον Πειραιά και την ελληνική ναυτιλία δεν μπορεί να επισκιάσει το όνομα του ιερού πλοίου για το οποίο σήμερα ως Έλληνες καυχόμαστε. Το ΝΑΥΣ.

Έτσι λοιπόν με την κατανόησή σας το aktimiaouli.gr δίνει τη θέση του στο nafs.gr. Δεν αλλάζουμε την ρότα μας: Υπεράνω όλων η ναυτιλία και οι άνθρωποι που την στηρίζουν. Και αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους θέλουμε να αναδείξουμε με τη νέα μας ιστοσελίδα. Βελτιωνόμαστε στα σημεία και σας προσφέρουνε ένα ακραιφνώς ελληνικό ναυτιλιακό διαδραστικό portal με ειδήσεις και ενεργό ρεπορτάζ συνδεόμενο με «αδέλφια του» (ΝΑΥΣ & nafsgreen.gr) διατηρώντας παράλληλα τον ξεχωριστό του χαρακτήρα που έχει άρωμα Ελλάδας όχι μόνο γιατί η γλώσσα επικοινωνίας του θα είναι αποκλειστικά η ελληνική αλλά και γιατί θα φιλοξενεί τις υπογραφές πολλών Ελλήνων της ναυτιλίας. Τώρα, λοιπόν που είμαστε ακόμη στην αρχή της νέας μας προσπάθειας σας καλούμε να αφήσετε την στεριά της ακτής Μιαούλη και να επιβιβαστείτε στο πλοίο που για αιώνες φωτίζει και δίνει δύναμη στους Έλληνες να είναι οι πρώτοι των πρώτων: το ΝΑΥΣ ( www.nafs.gr). Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

World Shipping news for the marine professional. Read shipping news online.